Cypress træ

Med den blå californiske Cypress træ du en hæk, der lugter godt og adskiller sig lidt fra andre hække. Denne blå californiske cypress skelnes hovedsageligt af de blågrønne blade. Som et resultat giver denne hæk en dejlig kontrast til andre planter i din have. Bladene på denne hæk har en trekantet form og en skællet struktur.

Blue California Cypress (Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris) er smal og hårdfør og giver privatliv og ly året rundt. Hækkens top er kendetegnet ved sin smalle og koniske form.

Plantningsinstruktioner Californiens cypresshække

Det er ikke så svært at plante en cypres i Californien. Det bedste tidspunkt at gøre dette er mellem november og april. Husk frost; plant kun hæk, når den ikke fryser, og du er også sikker på, at den ikke fryser på kort sigt.

Det er let at plante en løs Californisk cypress, men når der dannes en hæk, er der en række punkter, der kræver lidt mere pleje. Afsæt gerne en hel dag til at plante din hæk. For at danne en lige hæk er det meget vigtigt at plante de løse planter i en lige linje.

Spænd et stykke snor mellem start- og slutpunkterne, der skal bruges som vejledning, og fortsæt med at kontrollere, om hækken er lige, mens du planter. Vand planterne meget i de første uger efter plantning.

For at opnå en smuk fuld hæk er det meget vigtigt at holde den anbefalede planteafstand. Vi angiver den anbefalede planteafstand for hver art og længde af Californien-cypress. Brug vores praktiske beregningsværktøj til at bestemme det nødvendige antal planter til det ønskede antal meter hæk. For de små planter kan du regne med i alt tre stykker pr. Meter. Med de største størrelser er to planter tilstrækkelige.