Laurel er altanplanten for 2019

Følelsen af ​​en solbeskinnet dag et sted ved Middelhavet, fanget i en smuk busk, der forbliver grøn året rundt, altså laurbær. Det kan være en plante med et stateligt udseende, for dem der ønsker det. Men den fås også i muntre snoede kufferter til entusiasten.
Du kan også vælge mellem beskæringsformer fra kugler og terninger til pyramider og cylindre. Ideel til en altan, laurbær fås også som en grøn søjle. På denne måde kan du lave en grøn skillevæg med den, selvom en enkelt laurbær i en smuk potte udstråler alt det uimodståelige sydland.

 

laurbær

 

Laurel
Altananlæg 2019
Laurbær vokser i den østlige Middelhavsregion, i lande som Tyrkiet og Grækenland, men også længere mod øst, som Georgien, Iran og Irak. Han kom derefter til Vesteuropa med romerne. I naturen vokser planterne som ret høje buske til små træer op til 10 meter høje. Prøverne i en potte forbliver mindre, og du kan også beskære dem: dine ovenpå naboer bliver ikke generet.